kw.\*:("Energetic value")
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Einfluss der verwendeten Methoden bei der Bestimmung von Ballaststoffen und verwertbaren Kohlenhydraten auf die Berechnung des Energiegehalts von Broten = Influence des méthodes utilisées pour le dosage des agents de lest et des glucides assimilables sur le calcul de la valeur énergétique du pain = The effect of methods used for the determination of dietary fiber and available carbohydrates on the calculation of the physiological fuel value of breadsWISKER, E; FELDHEIM, W.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1985, Vol 180, Num 2, issn 0044-3026, 135Article
Proximate components in selected variety breads commercially produced in major U.S. cities = Composition globale de différents types de pains produits dans les principales villes des Etats UnisRANHOTRA, G; GELROTH, J; NOVAK, F et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 642-646, issn 0022-1147Article
THE CALORIFIC VALUE OF CAENORHABDITIS ELEGANS (RHABDITIDAE).NICHOLAS WL; STEWART AC.1978; NEMATOLOGICA; PAYS-BAS; DA. 1978; VOL. 24; NO 1; PP. 45-50; ABS. ALLEM.; BIBL. 8 REF.Article
Determination of energy from moisture content in foods containing small amounts of fat and dietary fiber = Détermination de la valeur énergétique, à partir de la teneur en eau, de produits alimentaires à teneurs réduites en lipides et en fibres alimentairesBRADBURY, J. H.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1986, Vol 34, Num 2, pp 358-361, issn 0021-8561Article
Caloric utilization of sorbitol and isomalt in the rat = Assimilation, chez le rat, des calories du sorbitol et de l'isomaltFIGDOR, S. K; ALLINGHAM, R. P; KITA, D. A et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1987, Vol 35, Num 6, pp 996-1001, issn 0021-8561Article
Nutritional potential of the winged beanANJANA BANERJEE.Indian Journal of Nutrition and Dietetics. 1985, Vol 22, Num 2, pp 49-51, issn 0022-3174Article
The metabolisable energy value of foods = L'énergie métabolisable des produits alimentairesMILLER, D. S; JUDD, P. A.Journal of the science of food and agriculture. 1984, Vol 35, Num 1, pp 111-116, issn 0022-5142Article
ENERGETICKA HODNOTA CASTI BIOMASY NIEKTORYCH LESNYCH DREVIN = VALEUR ENERGETIQUE DE LA BIOMASSE DE QUELQUES ESSENCES FORESTIERESOSZLANYI J.1983; LESNICKY CASOPIS; ISSN 0323-1046; CSK; DA. 1983; VOL. 29; NO 2; PP. 163-168; ABS. ENG; BIBL. 3 REF.Article
CROP RESIDUES FOR ENERGY: COMPARATIVE COSTS AND BENEFITS FOR THE FARMER, THE ENERGY FACILITY, AND THE PUBLICLOCKERETZ W.1981; ENERGY AGRIC.; NLD; DA. 1981; VOL. 1; NO 1; PP. 71-89; BIBL. 2 P.Article
Chemical composition and in vitro digestion to predict digestibility of field-cured and barn-cured grass haysMOSS, A. R; GIVENS, D. I.Animal feed science and technology. 1990, Vol 31, Num 1-2, pp 125-138, issn 0377-8401Article
Procedure for calculating the digestible and metabolisable energy values of food components making a small contribution to dietary intake = Méthode pour calculer les valeurs d'énergie digestible et métabolisable des constituants alimentaires entrant pour une faible part dans la ration alimentaireLIVESEY, G.Journal of the science of food and agriculture. 1989, Vol 48, Num 4, pp 475-481, issn 0022-5142Article
The use of refractometry to estimate nutrien rewards in vertebrate-dispersed fruitsWHITE, D. W; STILES, E. W.Ecology (Durham). 1985, Vol 66, Num 1, pp 303-307, issn 0012-9658Article
Etude de quelques éléments nutritifs de plats cuisinés. Comparaison entre plats en conserves et rations servies dans les collectivitésASTIER-DUMAS, M; HOINT, F; GARGOMINY, N et al.Médecine et nutrition. 1984, Vol 20, Num 3, pp 177-181, issn 0398-7604Article
Influence of dietary protein and energy level on broiler performance and carcass compositionSUMMERS, J. D; LEESON, S.Nutrition reports international. 1984, Vol 29, Num 4, pp 757-767, issn 0029-6635Article
Value of computerized dietary analysis in pediatric nutrition: an analysis of 147 patientsSMITH, A. E; LLOYD-STILL, J. D.The Journal of pediatrics. 1983, Vol 103, Num 5, pp 820-824, issn 0022-3476Article
Potentiel énergétique des puits géothermiques en relation avec la température des réservoirsJAMES, R.Géothermie actualités. 1986, Vol 3, Num 1, pp 36-39, issn 0755-6365Article
Caractéristiques écologiques, valeur calorique et productivité de Corophium robustum G.O. Sars (Amphipoda, Corophiidae) dans le Dnieper inférieurBORTKEVICH, L. V; KHMELEVA, N. N; SADOVSKAYA, N. I et al.Gidrobiologičeskij žurnal (Kiev, 1965). 1984, Vol 20, Num 2, pp 89-94, issn 0375-8990Article
Valeur nutritionnelle du maïs douxHOINT, F.Médecine et nutrition. 1984, Vol 20, Num 4, pp 263-264, issn 0398-7604Article
The reproducibility of a three-day dietary recordTREMBLAY, A; SEVIGNY, J; LEBLANC, C et al.Nutrition research (New York, NY). 1983, Vol 3, Num 6, pp 819-830, issn 0271-5317Article
Chemismus rostlin přechodových rašelinišť a kyselých slatinišť Třeboňska = Composition chimique de la végétation des tourbières et des marais acides du bassin de Trébon = Chemical composition of peat bog and acid fen vegetation in the Třeboň basinDYKYJOVA, D; DRBAL, K.1984, Vol 56, Num 1, pp 73-91Article
Direct-acid-set Cottage cheese whey as a base for a shelf-stable athletic-type drink = Le lactosérum d'acidification directe de Cottage cheese, une matière première pour les boissons à longue durée de conservation, destinées aux athlètesCRIPPEN, K. L; JEON, I. J.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 1, pp 53-57, issn 0362-028XArticle
EVIDENCE FOR DIET-INDUCED THERMOGENESIS IN HYPERPHAGIC CAFETERIA-FED RATSSTOCK MJ; ROTHWELL NJ.1982; PROC. NUTR. SOC.; ISSN 0029-6651; GBR; DA. 1982; VOL. 41; NO 2; PP. 133-135; BIBL. 13 REF.Article
Usable energy value of jojoba oil = Valeur énergétique réelle de l'huile de jojobaRANHOTRA, G. S; GELROTH, J. A; NOVAK, F. A et al.Cereal chemistry. 1986, Vol 63, Num 5, pp 459-461, issn 0009-0352Conference Paper
ENERGY EVALUATION OF FEEDS AND COMPOUNTED DIETS FOR PIGS - A REVIEWMORGAN CA; WHITTEMORE CT.1982; ANIM. FEED SCI. TECHNOL.; ISSN 0377-8401; NLD; DA. 1982; VOL. 7; NO 4; PP. 387-400; BIBL. 2 P.Article
MARINE MICROALGAE AS FOODS FOR FISHES: AN EVALUATION OF POTENTIAL FOOD QUALITYMONTGOMERY WL; GERKING SD.1980; ENVIRONMENT. BIOL. FISHES; NLD; DA. 1980; VOL. 5; NO 2; PP. 143-153; BIBL. 2 P.Article